Bieden totaalpakket

Klantgericht werken

q

Doelgericht

Home » Siemens comfort panels

Siemens comfort panels

STARPOINT Industrial Automation B.V. helpt u graag aan Siemens Comfort Panels. Deze handige HMI-panelen zijn met name geschikt voor de scheepsbouw.

 

Voor Siemens Comfort Panels gaat u naar STARPOINT Industrial Automation B.V. in Moordrecht

STARPOINT Industrial Automation B.V. is al sinds 1994 actief in het ontwikkelen en leveren van complete industriële besturingssystemen. Hierbij richten we ons voornamelijk op scheepsvaartsoftware, algemene machinebouw en productie- en transportinstallaties. We zijn hierbij gespecialiseerd in het engineeren en realiseren van PLC-besturingen, aangevuld met de inzet van bedieningspanelen en frequentieregelaars. Zo kunt u onder meer bij ons terecht voor Siemens Comfort Panels, die uitermate geschikt zijn voor de scheepvaart. De HMI Comfort Panels bieden diverse voordelen, zoals:

  • Voorzien van de belangrijkste scheepsbouw certificaten
  • Consistente high-end HMI functionaliteit
  • Modern vormgegeven breedbeeld display

STARPOINT Industrial Automation B.V. is graag uw partner in besturing en aandrijftechniek!

 

Contact opnemen

Wilt u ook Siemens Comfort Panels? Dan helpen wij u daar graag bij. Voor meer informatie over de HMI panelen van Siemens kunt u vrijblijvend contact opnemen met STARPOINT Industrial Automation B.V. in Moordrecht. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer +31 (0) 182 – 37 32 44 en via het contactformulier.

Bel of mail naar STARPOINT Industrial Automation B.V. voor meer informatie over Siemens Comfort Panels!

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht