Bieden totaalpakket

Klantgericht werken

q

Doelgericht

Home » Paneelbouw

Paneelbouw

Voor paneelbouw kunt u terecht bij STARPOINT Industrial Automation B.V. in Moordrecht. Wij zijn al ruim twintig jaar ervaren in het ontwikkelen en leveren van complete besturingssystemen, compleet met paneelbouw en installatiewerkzaamheden.

Voor paneelbouw gaat u naar STARPOINT Industrial Automation B.V. in Moordrecht

Wij engineeren uw besturing, fabriceren de schema’s, schrijven de software voor uw PLC’s en HMI-panels, en bouwen uw schakelpanelen. STARPOINT Industrial Automation B.V. is al sinds 1994 gespecialiseerd in besturingssystemen voor o.a. de industrie en scheepsvaart. Wij richten ons voornamelijk op:

Onze kernactiviteit is het engineeren en realiseren van PLC-besturingen, aangevuld met de inzet van onder meer bedieningspanelen en frequentieregelaars. Hierbij werken wij standaard met betrouwbare merken als Siemens, Omron, UniOp, Hakko, Lenze, Mitsubishien Hitachi. U kunt bij ons tevens terecht voor de benodigde installatiewerkzaamheden op locatie, incl. de volledige inbedrijfname.

Neem contact met ons op

STARPOINT Industrial Automation B.V. is graag uw partner in besturing en aandrijftechniek. Wilt u meer weten over onze paneelbouw? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. U kunt ons bereiken op telefoonnummer  +31 (0) 182 – 37 32 44 of door een bericht te sturen via het contactformulier. Via dit formulier kunt u tevens direct een offerte aanvragen.

Bel vandaag nog onze specialisten voor meer informatie over paneelbouw!

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht