Bieden totaalpakket

Klantgericht werken

q

Doelgericht

Home » Panelenbouw

Panelenbouw

Voor HMI panelenbouw kunt u terecht bij STARPOINT Industrial Automation B.V. Wij zijn al ruim twintig jaar ervaren in het ontwikkelen en leveren van complete besturingssystemen.

Voor HMI panelenbouw gaat u naar STARPOINT Industrial Automation B.V. in Moordrecht

STARPOINT Industrial Automation B.V. is al sinds 1994 gespecialiseerd in besturingssystemen voor o.a. de industrie en scheepsvaart.

Onze kernbezigheid is het engineeren en realiseren van PLC-besturingen, aangevuld met de inzet van onder meer bedieningspanelen en frequentieregelaars. Hierbij werken wij standaard met betrouwbare merken als Siemens, Omron en Hitachi. U kunt tevens bij ons terecht voor HMI panelenbouw en de benodigde installatiewerkzaamheden op locatie. Bij de afronding van uw project zorgen wij voor de volledige inbedrijfsstelling, inclusief het vooraf testen van de besturing.

Wij richten ons voornamelijk op:

 

Neem contact met ons op

STARPOINT Industrial Automation B.V. in Moordrecht is graag uw partner in besturing en aandrijftechniek. Wilt u meer weten over onze HMI panelenbouw? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. U kunt ons bereiken op telefoonnummer  +31 (0) 182 – 37 32 44 of door een bericht te sturen via het contactformulier. Via dit formulier kunt u tevens direct een offerte aanvragen.

Bel vandaag nog onze specialisten voor meer informatie over HMI panelenbouw!

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht