Bieden totaalpakket

Klantgericht werken

q

Doelgericht

Home » Plc-besturing

PLC-besturing

Voor een PLC-besturing bent u bij STARPOINT Industrial Automation B.V. in Moordrecht aan het juiste adres. Wij zijn al vele jaren specialist op het gebied van complete besturingssystemen voor o.a. de industrie en scheepvaart.

 

Een PLC-besturing van STARPOINT Industrial Automation B.V. in Moordrecht

STARPOINT Industrial Automation B.V. is al sinds 1994 actief in het ontwikkelen en leveren van industriële besturingssystemen.

Onze specialiteit is het engineeren en realiseren van een PLC-besturing, dat we kunnen aanvullen met onder meer handige bedieningspanelen en frequentieregelaars. Hierbij werken we met betrouwbare merken zoals Siemens, Hitachi en Omron. U kunt tevens bij ons terecht voor HMI paneelbouw en de benodigde installatiewerkzaamheden op locatie. Wij bieden u een totaalpakket en zorgen bij afronding van het project altijd voor de complete inbedrijfsstelling, inclusief het vooraf testen van besturing.

Hierbij richten wij ons voornamelijk op:

 

Contact opnemen voor meer informatie

Wilt u ook een PLC-besturing? Laat u dan informeren en adviseren door onze specialisten. Zij lichten graag vrijblijvend toe op welke wijze we u van dienst kunnen zijn. Via het contactformulier kunt u eenvoudig een bericht sturen of een offerte aanvragen. U kunt ons tevens bereiken op telefoonnummer +31 (0) 182 – 37 32 44.

Bel vandaag nog naar STARPOINT Industrial Automation B.V. voor meer informatie over een PLC-besturing!

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht