Bieden totaalpakket

Klantgericht werken

q

Doelgericht

Home » Micromaster

Micromaster

Voor een Micromaster van Siemens kunt u terecht bij STARPOINT Industrial Automation B.V. in Moordrecht. Wij bieden u een totaalpakket aan en zorgen voor de complete installatie op locatie.

 

Voor een Micromaster van Siemens gaat u naar STARPOINT Industrial Automation B.V. in Moordrecht

STARPOINT Industrial Automation B.V. is al sinds 1994 specialist op het gebied van industriële besturingssystemen.

Onze voornaamste specialisatie is het engineeren en realiseren van PLC-systemen, aangevuld met de inzet van o.a. bedieningspanelen en frequentieregelaars. Zo kunt u onder meer bij ons terecht voor de Micromaster van Siemens: een betrouwbare en universele frequentieregelaar. Het grote voordeel van STARPOINT Industrial Automation B.V. is dat wij u een totaalpakket bieden: zo zorgen wij bij de afronding van uw project voor de complete inbedrijfsstelling, inclusief vooraf testen.

Wij richten ons voornamelijk op:

 

Contact opnemen

Wilt u een Micromaster van Siemens? Dan helpt STARPOINT Industrial Automation B.V. u daar graag bij. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze specialisten, die u graag toelichten hoe we u van dienst kunnen zijn. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer +31 (0) 182 – 37 32 44. U kunt tevens een bericht sturen of offerte aanvragen via het contactformulier.

Bel direct onze specialisten voor meer informatie over een Micromaster van Siemens!

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht