Bieden totaalpakket

Klantgericht werken

q

Doelgericht

Home » Frequentie omvormer

Frequentie omvormer

Voor een frequentie omvormer bent u bij STARPOINT Industrial Automation B.V. in Moordrecht op de juiste plek. Wij hebben al vele jaren ervaring met besturingssystemen en helpen u graag!

 

Wij helpen u graag aan een frequentie omvormer

STARPOINT Industrial Automation B.V. is al sinds 1994 actief in het ontwikkelen en leveren van complete industriële besturingssystemen.

Onze specialisatie is het engineeren en realiseren van PLC-systemen, aangevuld met de inzet van onder meer bedieningspanelen en frequentieregelaars. Wij werken hierbij standaard met betrouwbare merken. Zo kunt u onder meer bij ons terecht voor een frequentie omvormer van Omron of Danfoss, waarmee u de frequentie van een aangeboden signaal kunt veranderen terwijl de spanning mee varieert en het koppel behouden blijft. Bij de afronding van uw project zorgen wij bovendien voor de complete inbedrijfsstelling, inclusief testen!

Hierbij bieden wij totaalpakketten aan en richten we ons met name op:

 

Contact opnemen

De specialisten van STARPOINT Industrial Automation B.V. vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een frequentie omvormer. Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar telefoonnummer +31 (0) 182 – 37 32 44 of door een bericht te sturen via het contactformulier. Via dit formulier kunt u tevens direct een offerte aanvragen.

Bel vandaag nog met onze specialisten voor meer informatie over een frequentie omvormer!

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht