Bieden totaalpakket

Klantgericht werken

q

Doelgericht

Home » 2-draadssysteem

2-draadssysteem

Voor een 2-draadssysteem kunt u terecht bij STARPOINT Industrial Automation B.V. in Moordrecht. Wij zijn gespecialiseerd in besturingssystemen voor onder meer de industrie en scheepvaart.

 

Voor een 2-draadssysteem gaat u naar STARPOINT Industrial Automation B.V. in Moordrecht

STARPOINT Industrial Automation B.V. is al sinds 1994 actief in het ontwikkelen en leveren van complete besturingssystemen. Zo kunt u onder meer bij ons terecht voor een handig 2-draadssysteem. Wij bieden u hierbij een totaalpakket en zorgen voor de volledige inbedrijfsstelling, inclusief het vooraf testen van de kast en besturing. Onze kernbezigheid is het engineeren en realiseren van (PLC-)besturingen, aangevuld met de inzet van onder andere bedieningspanelen en frequentieregelaars. Hierbij werken wij standaard met merken als Siemens, Omron en Hitachi.

U kunt tevens bij ons terecht voor:

 

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over een 2-draadssysteem van STARPOINT Industrial Automation B.V.? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. U kunt een bericht sturen of offerte aanvragen via het contactformulier, maar we zijn uiteraard ook telefonisch bereikbaar op +31 (0) 182 – 37 32 44. We lichten u graag toe welke mogelijkheden wij bieden.

Neem contact op met STARPOINT Industrial Automation B.V. voor meer informatie over een 2-draadssysteem!

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht