Bieden totaalpakket

Klantgericht werken

q

Doelgericht

Home » Scheepsbesturing

Scheepsbesturing

STARPOINT Industrial Automation B.V. in Moordrecht is al vele jaren specialist op het gebied van besturingssystemen en helpt u graag bij de installatie van scheepsbesturing.

 

Voor scheepsbesturing gaat u naar STARPOINT Industrial Automation B.V. in Moordrecht

Bij STARPOINT Industrial Automation B.V. kunt u al sinds 1994 terecht voor de ontwikkeling en levering van complete industriële besturingssystemen. Zo kunt u onder meer bij ons terecht voor scheepsbesturing. Voor de scheepvaartsector leveren wij bijvoorbeeld tankniveau-meetsystemen, algemene scheepsbedieningssoftware en brandstofmeting.

Bij de afronding van een project zorgen wij voor de volledige inbedrijfsstelling, inclusief het vooraf testen van kast en besturing. Wij bieden u dan ook een totaalpakket en zijn graag uw partner op het gebied van besturing!

Daarnaast helpen wij u graag met:

  • Productie- en transportinstallaties
  • Recycling
  • Algemene machinebouw

 

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor scheepsbesturing? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. U kunt ons bellen op telefoonnummer +31 (0) 182 – 37 32 44. Via het contactformulier kunt u tevens uw vraag stellen of direct een offerte aanvragen. We lichten u graag toe op welke manier we u van dienst kunnen zijn.

Bel vandaag nog naar STARPOINT Industrial Automation B.V. voor meer informatie over scheepsbesturing!

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht