Bieden totaalpakket

Klantgericht werken

q

Doelgericht

Home » Besturingstechniek

Besturingstechniek

Voor high-end besturingstechniek kunt u terecht bij STARPOINT Industrial Automation B.V. in Moordrecht. Wij zijn al ruim twintig jaar actief in het ontwikkelen en leveren van complete besturingssystemen.

 

Specialist op het gebied van besturingstechniek in omgeving Moordrecht

STARPOINT Industrial Automation B.V. is sinds 1994 specialist op het gebied van industriële besturingstechniek.

Onze kernbezigheid is het engineeren en realiseren van PLC-besturingssystemen, aangevuld met de inzet van onder andere bedieningspanelen en frequentieregelaars. Hierbij werken we standaard met betrouwbare merken zoals Siemens, Hitachi en Omron. U kunt tevens bij ons terecht voor HMI panelenbouw. Wij bieden u een totaalpakket en zorgen bij de afronding van het project dan ook altijd voor de complete inbedrijfsstelling, inclusief testen.

Hierbij richten wij voornamelijk op:

 

Contact opnemen voor meer informatie

STARPOINT Industrial Automation B.V. is graag uw partner op het gebied van besturingstechniek. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten. Zij lichten graag toe op welke wijze we uw bedrijf van dienst kunnen zijn. Via het contactformulier kunt u een bericht sturen of een offerte aanvragen. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar op het nummer +31 (0) 182 – 37 32 44.

Bel of mail onze specialisten voor meer informatie over onze besturingstechniek!

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht